Geldteruggarantie

 

 

Geld terug in het geval van code oranje of rood en meer door COVID-19.

Kijk jij er al naar uit om jouw volgende vakantie te gaan plannen maar ben je bang dat je je geld niet terug krijgt bij een aangepast reisadvies? Heb je een voucher en wil je niet nogmaals een voucher ontvangen bij een annulering ten gevolge van COVID-19? We weten niet precies hoe de reisadviezen er in de toekomst uit gaan zien, maar wij werken er hard aan om jou een zorgeloze aanloop naar je vakantie te bezorgen met onze geldteruggarantie. 

Bij 123Glamping garanderen wij, dat als het reisadvies voor je bestemming binnen 2 weken voor vertrek wegens COVID-19 op code rood of oranje staat,  je gegarandeerd je geld terugkrijgt, ook als je betaald hebt met een voucher. Dit geldt voor alle nieuwe vakanties met vertrek vanaf 1 januari 2021. Zelfs wanneer de reisbranche wettelijk gezien alternatieven mag aanbieden, zoals vouchers, krijg je met de geldteruggarantie van 123Glamping gewoon jouw betaling teruggestort binnen twee weken nadat jouw reis is geannuleerd.

Voorwaarden:

  • Campings mogen niet open in Nederland door de rijksoverheid.
  • Campings hebben geen of beperkte sanitaire faciliteiten.
  • Horeca, zwembad of andere faciliteiten op de camping zijn gesloten.
  • Dringend advies van overheid om niet te reizen binnen Nederland

Andere annuleringen die niet voldoen aan 1 of meerdere hier boven vermelde voorwaarden vallen onder onze normale annulerings voorwaarden.

Chat openen
Hulp nodig?